Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Στατιστικά στοιχεία συνδρομής της σελίδας Report Animal Abuse


Η σελίδα Report animal abuse - Καταγγελίες για κακοποίηση ζώων αποτελεί μία πρωτοβουλία του Αστυνομικού-Κλινικού Ψυχολόγου Δρίβα Ευάγγελου και λειτουργεί εθελοντικά μόνο από αυτόν από το Φεβρουάριο του 2016, ενώ αντίστοιχη "κλειστή" ομάδα λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2014.
Παρακάτω παρατίθενται στατιστικά στοιχεία όσον αφορά στις περιπτώσεις στις οποίες η σελίδα έχει επιληφθεί σύμφωνα με τον σκοπό της, κατόπιν σχετικών μηνυμάτων χρηστών του facebook. Αναδεικνύεται ότι το διαδίκτυο παίζει σημαίνοντα ρόλο στην ανάδειξη του φαινομένου της κακοποίησης ζώων. Διαφαίνεται ότι παθητική και ενεργητική κακοποίηση και η αναζήτηση πληροφοριών για ζητήματα νομοθεσίας παίζουν κυριαρχικό ρόλο στα αιτήματα των χρηστών. Η κατηγορία "λοιπά"  περιλαμβάνει γενικότερα ζητήματα που δεν άπτονται του σκοπού της σελίδας.
Ο κάτωθι πίνακας αναφέρει ποσοτικά τις περιπτώσεις στις οποίες η σελίδα παρείχε συνδρομή κι ακολουθούν ένα διάγραμμα, που αναδεικνύει ποσοτικά τη συχνότητα τους, αλλά κι ένα γράφημα, που αναφέρει τις εν λόγω περιπτώσεις ποσοστιαία.
Οι περιπτώσεις αναζήτησης συνδρομής της σελίδας για το 2016 ανέρχονται συνολικά μόνο σε 55, ενώ μόνο το Α΄ τετράμηνο του 2017 σε 91.
Η στήριξη σας είναι σημαντική κι ελπίζω σε αυτή για να συνεχίσω το έργο μου!






Ο Διαχειριστής
Δρίβας Ευάγγελος

Για οποιαδήποτε άλλη απορία απευθυνθείτε στην ομάδα, σελίδα & blog Report animal abuse - Καταγγελίες για κακοποίηση ζώων