Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

"Ημερίδα & σεμινάριο της Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων για τα ζώα συντροφιάς"

    
     Η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο ενημέρωσης, εκπαίδευσης κι ευαισθητοποίησης των κηδεμόνων των ζώων συντροφιάς σε θέματα που αφορούν στην υγεία και ευζωία τους, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 κι ώρες 10:00-16:00 στο αμφιθέατρο της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59 στους Αμπελόκηπους (5 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό Μετρό Πανόρμου) με δύο κύρια θέματα: 

1."Νόμος 4830/2021-Καινοτομίες & Ιδιαιτερότητες", από την Μάρσα Δημοπούλου, Δικηγόρο με ειδίκευση στο Δίκαιο των Ζώων 

2."Η διερεύνηση της συσχέτισης ανάμεσα στην κακοποίηση/βιαιότητα ζώων και την διαπροσωπική βία | Το προφίλ του δράστη", από τον Βαγγέλη Δρίβα, Αστυνομικό-Κλινικό Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπευτή & Δημιουργό της Σελίδας Report Animal Abuse Greece 

     Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 κι ώρες 10:00-15:00 θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο με τίτλο «Πρώτες Βοήθειες για Ζώα Συντροφιάς» από την Νεφέλη Σωτηρία Σίνου, Κτηνίατρο, Νοσοκομείο Μικρών Ζώων «Κυανούς Σταυρός». 

     Η παρακολούθηση και των 2 ημερών μπορεί να γίνει είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω διαδικτύου. Το link για την παρακολούθηση θα ανακοινωθεί μία ημέρα πριν την έναρξη του διημέρου ΕΔΩ, αλλά και στη σελίδα της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων. 

   Για την φυσική παρουσία θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στη διεύθυνση animalscityofathens@gmail.com αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ποιες ημερομηνίες σας ενδιαφέρουν (μόνο 28/5, μόνο 29/5 ή και οι δύο).  

     Οι θέσεις φυσικής παρακολούθησης και για τις δύο ημέρες είναι αυστηρά 100. Οι 50 θα δοθούν σε εγγεγραμμένους εθελοντές του Δήμου μας και οι υπόλοιπες 50 σε όποιον άλλο δημότη ενδιαφερθεί. Για όλες τις θέσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 


Ο Διαχειριστής
Δρίβας Ευάγγελος
Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής
Αστυνομικός

Για οποιαδήποτε άλλη απορία απευθυνθείτε στη σελίδα & blog Report Animal Abuse Greece